Haydar Revi’den O.F.Gümrükçüoğlu’na gönderme;

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon'un son günlerdeki en önemli gündem konularından biri olan Kaşüstü Bölgesine yapılması planlanan kavşak ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Revi, "Benim derdim bir an önce ordaki trafik yoğunluğunun bir

Haydar Revi’den O.F.Gümrükçüoğlu’na gönderme;

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon'un son günlerdeki en önemli gündem konularından biri olan Kaşüstü Bölgesine yapılması planlanan kavşak ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Revi, "Benim derdim bir an önce ordaki trafik yoğunluğunun bir kavşak ile düzenlenmesi. Bu hazırlanan proje ile de olabilir veya dal-çık yöntemiyle de olabilir. Önemli olan buradaki trafik yoğunluğunun bir an önce düzenlenmesidir” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu konuda ‘dal-çık yönteminin uygun olmadığını’ söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem