Hayal: Devlet beni kullandı

Hrant Dink cinayeti davasında Yasin Hayal, "Devlet beni kullandı ve şimdi yok etmeye çalışıyor. Gardiyanlar tarafından tehdit ediliyorum" dedi.Hrant Dink cinayeti davası bugün de Beşiktaş'ta görülmeye devam ediyor. Duruşmada Dink ailesi avukatları, TİB ka

Hayal: Devlet beni kullandı

Hrant Dink cinayeti davasında Yasin Hayal, "Devlet beni kullandı ve şimdi yok etmeye çalışıyor. Gardiyanlar tarafından tehdit ediliyorum" dedi.

Hrant Dink cinayeti davası bugün de Beşiktaş'ta görülmeye devam ediyor. Duruşmada Dink ailesi avukatları, TİB kayıtlarını tetkik ederek sanıklarla bağlantılı olduğunu düşündükleri 5 telefon numarası tespit etti ve mahkemeden bu kayıtların incelenmesini talep etti.

Duruşmaya ise Yasin Hayal'in sözleri damga vurdu. Dink ailesi avukatlarının mütalaası sürerken araya girerek söz alan Hayal, ciddi saldırılara uğradığını, gardiyanlar tarafından tehdit edildiğini öne sürerek, "Beni kullanan devlet beni yok edecek. Başıma bir şey gelirse sebebi T.C.'dir" dedi.

Hayal daha önceki hiçbir duruşmada devletin kendisini kullandığı yönünde bir ifade kullanmamıştı. Hayal, "Bugünden itibaren isyan başlatıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler