Havada asker ve polise yüzde 50 indirim

Türk Hava Yolları (THY) asker ve polis yolcularına kurban bayramı süresince yapacakları seyahatlerde yüzde 50 indirim uygulayacak. Türk Hava Yolları, Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan polislere, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Jandarma Genel K

Havada asker ve polise yüzde 50 indirim

Türk Hava Yolları (THY) asker ve polis yolcularına kurban bayramı süresince yapacakları seyahatlerde yüzde 50 indirim uygulayacak.

Türk Hava Yolları, Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan polislere, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığında görevli mensuplarına 17 Eylül 2015 - 04 Ekim 2015 tarihleri arasında seyahat edilmesi koşuluyla Türk Hava Yolları ve AnadoluJet markalarının Ercan, Hopa ve tüm iç hat seferlerinde yüzde 50 indirim gerçekleştirecek.

İNDİRİM ER VE ERBAŞLARI DA KAPSIYOR

Türk Hava Yolları, Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis, Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu görevli subay, astsubay, uzman çavuş, uzman onbaşı, sözleşmeli er/erbaş; Türk Silahlı Kuvvetleri'nde askerlik hizmetini yapmakta olan er/erbaş; Jandarma Genel Komutanlığı mensubu görevli subay, astsubay, uzman Jandarma çavuş ve uzman er/erbaş ve askerlik hizmetini yapmakta olan er/erbaş'lara; ayrıca eş ve çocuklara, birlikte ve ayrı seyahat etmelerini gözetmeksizin direk ve aktarmalı seyahatlerde business ve ekonomi sınıf ücretleri (promosyon ücretleri hariç) üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

BİLETLER SADECE SATIŞ OFİSLERİNDEN ALINABİLECEK

Biletleme işlemi için; subay, astsubay, uzman, sözleşmeli er/erbaşlar, polis ve aileleri için askeri kimlik ya da emniyet kimlik kartı ibraz edilmesi; Er/erbaşlar ve aileleri için askeri kimlik kartı ya da son 15 gün içinde alınmış olan terhis belgesinin ibraz edilmesi gerekiyor. Kampanya dahilinde satılan biletler 09 Eylül 2015 - 04 Ekim 2015 tarihleri arasında sadece Türk Hava Yolları satış ofislerinden satın alınabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler