Hava da panik dolu anlar!

THY'nin İstanbul - Stockholm seferini yapan uçağı bir kadın yolcunun uçağın kapısını açmak istemesi üzerine geri döndü. Türk Hava Yolları'nın İstanbul Stockholm seferini yapan yolcu uçağındaki aşırı alkollü İsveçli yolcu Anita Wattjersson (57), acil çıkış

Hava da panik dolu  anlar!

THY'nin İstanbul - Stockholm seferini yapan uçağı bir kadın yolcunun uçağın kapısını açmak istemesi üzerine geri döndü.

 

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Stockholm seferini yapan yolcu uçağındaki aşırı alkollü İsveçli yolcu Anita Wattjersson (57), acil çıkış kapısını açmaya çalışması üzerine, uçak havalandıktan bir süre sonra Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

 

Türk Hava Yolları'nın Airbus 320 tipi "Yozgat" adlı uçağı, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 08:50'de Stockholm'e gitmek üzere havalandı. 1793 sefer sayılı uçak, havalandıktan bir süre sonra, 57 yaşındaki aşırı alkollü olan İsveç vatandaşı Anita Wattjersson, uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalıştı. Durumun, kaptan pilota haber verilmesi üzerine içinde 126 yolcunun bulunduğu uçak, Atatürk Havalimanı'na iniş izni istedi. Alınan güvenlik önlemlerini ardından uçak, saat 10:00'da havalimanına sorunsuz bir şekilde indi. Uçağa gelen emniyet görevlileri, uçuş güvenliğini yaptığı taşkınlıkla riske eden kadını uçaktan indirerek Atatürk Havalimanı Güvenlik Büro Amirliği'ne götürerek ifadesini aldı.

 

GAZETECİLERE GÜLEREK POZ VERDİ

Polis Merkezi'nde ifadesi alınan İsveçli yolcu çıkışta gazetecilere gülerek poz vermesi ilginç görüntülere neden oldu.

 

İsveçli içmekten pilot oldu!

 

Gazetecilere, "Kahvemi içmeye hazırlanıyordum ve kitap okuyordum" derken, neden acil çıkış kapısını açmaya çalıştığı yönündeki soruları ise cevapsız bıraktı. Hakkında idari para cezası verilen İsveçli yolcu bir sonraki sefer ile Stockholm'e gönderilecek.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem