Hatay'ı yine kana bulayacaklardı!

 Hatay Valisi Lekesiz, Türkiye'de yaşayan Suriyelilere yönelik yeni bir saldırı hazırlığındaki gruba düzenlenen operasyonda 6 kişinin gözaltına alındığını söyledi.  Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, kentte Suriyeli sığınmacılara yönelik saldırı hazırlığ

Hatay'ı yine kana bulayacaklardı!

 

Hatay Valisi Lekesiz, Türkiye'de yaşayan Suriyelilere yönelik yeni bir saldırı hazırlığındaki gruba düzenlenen operasyonda 6 kişinin gözaltına alındığını söyledi. 
 
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, kentte Suriyeli sığınmacılara yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen gruba yönelik düzenlenen operasyonda, 6 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
 
Reyhanlı'da 11 Mayıs günü 51 kişinin öldüğü bombalı saldırıların ardından kentte geniş güvenlik önlemleri alındığını belirten Lekesiz, kentte bulunan Suriyeli sığınmacılara yönelik bir saldırının önlendiğini açıkladı. Vali Lekesiz önlenen saldırı ile ilgili şöyle dedi:
 
"Hatay'da, Suriyeli sığınmacılara yönelik olarak yeni bir bombalı saldırı ve adam kaçırma eylemi hazırlığında olan başka bir grubun olduğu bilgisinin olgunluğa erişmesi üzerine, operasyon yapılmıştır. Bir süredir, istihbarat ve güvenlik birimlerimizin takip ettiği şahısların eylem yapma ihtimalinin güçlenmesi üzerine, emniyet ve jandarma ekiplerimiz tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda, M.Ö, M.K, Ö.R, F.B, İ.A.E ve İ.T. isimli şahıslar yakalanarak, gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınanların tamamı, ilimiz nüfusuna kayıtlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır."
 
Reyhanlı olaylarından sonra, halkın sağduyulu davranışından dolayı memnun olduklarını belirten Lekesiz şöyle devam etti:
 
"Halkımızın güçlü kardeşlik ve dayanışma duyguları, bu acıları el birliğiyle atlatacak ve ilimizin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyecektir. Bu vesileyle, Hatay Valiliği olarak, bugüne kadar özelde Reyhanlı ilçemizde, genelde tüm ilimizde yaşayan değerli vatandaşlarımızın gösterdiği metanet, sağduyu ve feraset için teşekkür ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem