| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 04 Nisan 2025 08:46 Güncellenme tarihi: 13 Nisan 2026 14:02

Hatay’da gece yarısı korkutan deprem! İşte büyüklüğü

AFAD'tan son dakika deprem açıklaması geldi. Hatay Antakya'da 3.9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Saat 00.23 sularında olan deprem yerin 7 kilometre derinliğinde oluştu.

AFAD’dan yapılan son dakika açıklamasına göre, Hatay’ın Antakya ilçesinde gece yarısı saat 00.23’te 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 7.19 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı, çevre ilçelerde de hissedildi. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı.

Bölge halkı tedirginlik yaşarken, AFAD ve ilgili ekipler gelişmeleri yakından takip ediyor. Yetkililer, vatandaşlara resmi kaynaklar dışında bilgi paylaşımı yapılmaması çağrısında bulundu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!