Hastanedeki skandal ölüm harekete geçirdi!

Sağlık Bakanlığı, Ankara’da bir hastanenin yoğun bakım odasında tedavi gören yaşlı kadının solunum destek cihazının yanması sonucu hayatını kaybettiğini, adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirdi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama

Hastanedeki skandal ölüm harekete geçirdi!
Sağlık Bakanlığı, Ankara’da bir hastanenin yoğun bakım odasında tedavi gören yaşlı kadının solunum destek cihazının yanması sonucu hayatını kaybettiğini, adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.
 
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Başkent’te bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 87 yaşındaki kadının solunum destek cihazının yanması sonucu hayatını kaybettiği ve Bakanlığın adli ve idari soruşturma başlattığı bildirildi. Bakanlık, yangının çıkış nedeninin araştırılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem