Hastanede unutulan kovadan tabanca çıktı

Amasya'da bir hastanenin girişine bırakılan kovanın içindeki tabanca ve şüpheli poşet hastane görevlilerini ve polisi alarma geçirdi.Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişine bir araçtan bırakılan boya kovası kısa s

Hastanede unutulan kovadan tabanca çıktı

Amasya'da bir hastanenin girişine bırakılan kovanın içindeki tabanca ve şüpheli poşet hastane görevlilerini ve polisi alarma geçirdi.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişine bir araçtan bırakılan boya kovası kısa sürede hastanenin güvenlik görevlileri tarafından fark edildi. Kovayı inceleyip içinde tabanca ve malzeme dolu poşet olduğunu gören güvenlikçiler bomba paniğiyle durumu polise bildirdirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kovanın etrafına şerit çekip önlem aldı. Durumun bomba imha ekiplerine bildirildiği esnada hastalardan biri kovayı bırakan şahsı tanıdığını söyledi. Telefonla irtibata geçilen kovanın sahibi Ali M. hastaneye gelerek polislere durumu anlattı. Tedavi gören yakınını hastaneden çıkarıp kamyonetine bindirdiği esnada içinde bir miktar salatalık ve domates ile tamir ettirmek için köyünden getirdiği kuru sıkı tabanca olan kovayı kaldırıma bırakıp unuttuğunu belirten Ali M. hakkında işlem yapılması için kimliği istendi. Bunun üzerine Ali M. "Pazartesi günü hacca gideceğim. Etmeyin, eylemeyin" diye polislere yalvardı. Kuru sıkı tabancaya el konulurken, Ali M. hakkında idari işlem yapıldığı bildirildi.

Hastanede unutulan kovadan tabanca çıktı

Hastanede unutulan kovadan tabanca çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem