Haşim Kılıç, Trabzon'da

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve mahkemenin bazı üyeleri, Trabzon'un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı'nı ziyaret etti. Kılıç, üyelerle birlikte sürdürdüğü gezi kapsamında, Rize'deki programının ardından otobüsle Maçka'daki Altındere Vadis

Haşim Kılıç, Trabzon'da

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve mahkemenin bazı üyeleri, Trabzon'un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı'nı ziyaret etti.

Kılıç, üyelerle birlikte sürdürdüğü gezi kapsamında, Rize'deki programının ardından otobüsle Maçka'daki Altındere Vadisi'nde yer alan Karadağ'ın eteklerindeki tarihi Sümela Manastırı'nın alt kısmında bulunan tesislerin olduğu alana geldi.

Kılıç ve beraberindekiler, Maçka Belediyesine ait bir midibüsle tarihi manastıra giden güzergahtaki patika yolun girişine ulaştı. Bir süre patika yolda yürüdükten sonra Sümela Manastırı'na gelen Kılıç ile beraberindekiler, tarihi manastırı gezdi. Kılıç, yolda bazı vatandaşlarla da sohbet etti.

Yağış nedeniyle elindeki şemsiyeyle manastırı gezen Kılıç ve beraberindekilere, Maçka Kaymakamı Ümit Cavuldak ile Belediye Başkanı Ertuğrul Genç eşlik etti.

Heyetin manastır ziyaretini gazetecilerin izlemesine izin verilmedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler