Harika Avcı'ya kötü haber!

Harika Avcı, bir süre önce emniyete başvurup Browning marka 7.65 çapında bir silah aldı. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre bulundurma ruhsatlı silahın sanatçının sadece Alkent sitesindeki evinde muhafaza edilmesi gerekiyordu. Fakat ünlü sanatçı bir s

Harika Avcı'ya kötü haber!
Harika Avcı, bir süre önce emniyete başvurup Browning marka 7.65 çapında bir silah aldı. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre bulundurma ruhsatlı silahın sanatçının sadece Alkent sitesindeki evinde muhafaza edilmesi gerekiyordu. Fakat ünlü sanatçı bir süre önce Sarıyer'de başka bir adrese taşındı.
 
Emniyet birimlerine haber vermeden silahı da bu adreste tutmaya başladı. Avcı'nın yeni evine geçtiğimiz günlerde hırsız girdi. Hırsız, söz konusu silahı da çaldı. Avcı'nın durumu emniyete beyan etmesi üzerine, silahı Alkent sitesindeki konuttan başka bir adrese çıkardığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı. Savcılık, Avcı hakkında "ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçu kapsamında iddianame düzenledi. Harika Avcı, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem