Haremde yaşamak istiyor

Ünlü stilist Ivana Sert, iki projesi olduğunu, bir ay sonra bombayı patlatacağını söyledi. Haremde yaşamanın güzel bir şey olduğunu anlatan Sert, "Haremde yaşamayı kim istemez. Haremde yaşamak güzel bir şey. Biraz kıskançlık var ama ben kıskanmadığım için

Haremde yaşamak istiyor

Ünlü stilist Ivana Sert, iki projesi olduğunu, bir ay sonra bombayı patlatacağını söyledi. Haremde yaşamanın güzel bir şey olduğunu anlatan Sert, "Haremde yaşamayı kim istemez. Haremde yaşamak güzel bir şey. Biraz kıskançlık var ama ben kıskanmadığım için zorlanmazdım herhalde" dedi.
 
Stilist Ivana Sert, bir alışveriş merkezinin düzenlediği stil günleri kapsamında Bursalılarla buluştu. Etkinlik öncesi Uludağ Kebapçısı'nda İskender kebabı yiyen İvana Sert, "Bursa'ya her gelişimde rejimi bozuyorum" dedi.
 
Sert, söyleşi öncesi hayranlarıyla poz verdi. Çalışmalarında her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Sert, "İki tane sürprizim geliyor, şimdi açıklamayacağım. Bir ay sonra bomba gibi bir sürpriz geliyor. Benim için çok önemli bir proje. Çok onur veriyor bana" dedi.
 
Bilgisayarda Bursalı sosyetik isimlerin kıyafetlerine de not veren ikoncan Sert,
 
oyunculuk teklifleri geldiğini ama istediği gibi bir projenin henüz gelmediğini söyledi.
 
"Haremde yaşamayı kim istemez?" diyen Sert, "Haremde yaşamak güzel bir şey. Biraz kıskançlık var ama ben kıskanmadığım için zorlanmazdım herhalde" dedi.
 
İkoncana söyleşi sırasında büyüyünce modacı olmak istediğini söyleyen minik hayranlarının soru sorması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem