Hanefi Avcı neye dikkat çekti!

Odatv Davası'nda savunma yapan Hanefi Avcı, Odatv bilgisayarlarında bulunduğu iddia edilen belgelere ilişkin polis raporlarını ele aldı. Eski bir polis müdürü olarak meseleye teknik incelikle baktığını söyleyen Avcı, 1986'dan beri bilgisayar kullandığını

Hanefi Avcı neye dikkat çekti!

Odatv Davası'nda savunma yapan Hanefi Avcı, Odatv bilgisayarlarında bulunduğu iddia edilen belgelere ilişkin polis raporlarını ele aldı. Eski bir polis müdürü olarak meseleye teknik incelikle baktığını söyleyen Avcı, 1986'dan beri bilgisayar kullandığını ve bilgisayar konusunda derinlikli bilgiye sahip olduğunu söyledi.

Hanefi Avcı, polislerin bilgisayarlara ilişkin incelemesini ayrıntıyla irdeledi. Avcı, bilgisayarların adli bilişim ölçülerine uygun şekilde incelenmediğini örneklerle anlattı. Hanefi Avcı, kendisinin sorduğu sorularla özellikle bu incelemeyi yapan polislerin yanıt vermesini istedi. Bu durumda incelemeyi yapan polisin usulsüzlüğünün ortaya çıkacağını söyleyen Avcı, ilginç bir ayrıntıya daha dikkat çekti. Avcı, sicil numaralarından incelemeyi yapan polislerin "yeni" olduğunu söyledi. Bu polislerin raporlarındaki eksik bilgilerle mahkemeyi yanlış yönlendirdiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem