Hande, Demet'in adını duyunca...

Hande Yener, önceki gece ikinci kez Sahne İstanbul'da konser verdi. Aşçı kostümü ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı, programdan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayıp "10 Kasım'a girdik. Bu yüzden hüzünlüyüm. Ata'mızı sevgi ve hasretle anıyorum" dedi.'HERKE

Hande, Demet'in adını duyunca...

Hande Yener, önceki gece ikinci kez Sahne İstanbul'da konser verdi. Aşçı kostümü ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı, programdan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayıp "10 Kasım'a girdik. Bu yüzden hüzünlüyüm. Ata'mızı sevgi ve hasretle anıyorum" dedi.

'HERKES EĞLENSİN, OTURMAK YOK'
Yener; geçtiğimiz ay Twitter'da Emel Sayın yüzünden Demet Akalın'la yaşadığı polemik hatırlatılınca, "Arkadaşlar bana müsaade, sahne beni bekliyor" diyerek basın toplantısını yarıda bıraktı. Sahneye mutfaktan çıkan Hande Yener, söylediği eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Yener, konuklara "Herkes eğlensin, oturmak yok" diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem