Hamsi bollaştı, fiyatı 2,5 liraya düştü

İnebolu'da balık satıcılığı yapan Can Bağlan,yaptığı açıklamada, Şile ve İğneada açıklarında hamsinin bol miktarda avlandığını, buna bağlı olarak geçen hafta 5 liradan satılan hamsinin 2,5 liraya kadar düştüğünü söyledi.Karadeniz'in kuzey yakasındaki soğu

Hamsi bollaştı, fiyatı 2,5 liraya düştü

İnebolu'da balık satıcılığı yapan Can Bağlan,yaptığı açıklamada, Şile ve İğneada açıklarında hamsinin bol miktarda avlandığını, buna bağlı olarak geçen hafta 5 liradan satılan hamsinin 2,5 liraya kadar düştüğünü söyledi.

Karadeniz'in kuzey yakasındaki soğuk hava nedeniyle hamsinin sıcak sulara yöneldiğini belirten Bağlan, "Bu mevsimde böyle hamsi çıkmaz ama Karadeniz'in karşı tarafında aşırı soğuk var. Bu nedenle hamsi sıcak sulara kaçıyor. Hamsi hem iri hem de yağlı oldu. Bundan bir ay önce hamsiyi 10 liradan satıyorduk. Vatandaş şimdi 2,5 liraya yiyebiliyor. Fiyatı ucuz olunca hamsiye büyük talep var. Hava şartları böyle giderse hamsi bereketi devam eder" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem