Hamsi ağlarından köpek balığı çıktı

Marmara'da avlanan balıkçı teknelerinin hamsi ağlarına, denizlerin canavar balığı olarak adlandırılan "müren" ve "camgöz" cinsi köpek balıkları takıldı. Mudanya'da Tahir Balıkçık'ta teşhir edilen müren balığı 2.5 metre, camgöz köpek balığı ise 1.5 metre b

Hamsi ağlarından köpek balığı çıktı

Marmara'da avlanan balıkçı teknelerinin hamsi ağlarına, denizlerin canavar balığı olarak adlandırılan "müren" ve "camgöz" cinsi köpek balıkları takıldı.

Mudanya'da Tahir Balıkçık'ta teşhir edilen müren balığı 2.5 metre, camgöz köpek balığı ise 1.5 metre boyunda. Köpek balıkları vatandaşların büyük ilgisini çekti. Marmara denizinde hamsi avlayan bir balıkçı teknesinin ağlarına takılan köpek balıklarının Mudanya'da ilk defa tezgaha düştüğü öğrenildi.

Balıkçılar, köpek balığının zaman zaman Marmara denizinin derin sularında görüldüğünü ifade etti. Müren balığının çok lezzetli balık olduğunu, her türlü yemeğinin yapıldığını ifade eden balıkçılar, bir müddet tezgâhta teşhir edildikten sonra uygun fiyata satışa sunulacağını açıkladı.

Hamsi ağlarından köpek balığı çıktı

Hamsi ağlarından köpek balığı çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem