Haluk Pekşen oyunu kullandı!

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, oyunu doğup büyüdüğü Trabzon’un Yomra ilçesi Yokuşlu köyünde kullandı.  Doğup büyüdüğü köyde önce akrabaları ve köylülerle sohbet eden ardından 1086 nolu sandıkta oyunu kullanan CHP Milletvekili Avukat Haluk P

Haluk Pekşen oyunu kullandı!

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, oyunu doğup büyüdüğü Trabzon’un Yomra ilçesi Yokuşlu köyünde kullandı. 

Doğup büyüdüğü köyde önce akrabaları ve köylülerle sohbet eden ardından 1086 nolu sandıkta oyunu kullanan CHP Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, sandık görevlileri ile de bir süre sohbet etti. Pekşen, Türk halkının demokrasiye inancı ve sevdası hiç kesilmeden devam ettiğini belirterek "Türkiye çok ağır ve olağanüstü koşullardan geçiyor. Herkes huzur istiyor ve daha aydınlık bir Türkiye'ye uyanmak istiyor. İnsanlar kendi geleceklerinden çok çocuklarının gelecekleri için bu seçimlerde oy kullanıyor. Umuyorum ve diliyorum ki Türkiye'de hepimizin geleceğine çocuklarımızın geleceğine, insanlığın geleceğine bu seçimler büyük bir katkı sağlar. Hepimizin barış ve huzur içerisinde yaşanabilir, sabahları uyandığımızda karşımızdaki insana 'günaydın' diyebileceğimiz bir Türkiye olsun istiyorum. Gerginliklerin bittiği, barış içerisinde kardeşçe yaşayabildiğimiz bir Türkiye'ye uyanmak istiyorum. Sandığa giderken de bütün yurtdaşlarımızın yüzünde bu umudu görüyorum" şeklinde konuştu.

 

20151101aw565548_01.jpg

20151101aw565548_02.jpg

20151101aw565548_03.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem