Haluk Levent isyanlarda!...

Adana’da bir barda sahneye çıkan ünlü sanatçı Haluk Levent, dünyanın en şanssız rock sanatçısı olduğunu ifade ederek, "Diğer sanatçı arkadaşlarıma hep kızlar sarılıyor, bana nedense erkekler sarılıyor" dedi.Doğal Park'taki ücretli konserinde ilk şarkıdan

Haluk Levent isyanlarda!...

Adana’da bir barda sahneye çıkan ünlü sanatçı Haluk Levent, dünyanın en şanssız rock sanatçısı olduğunu ifade ederek, "Diğer sanatçı arkadaşlarıma hep kızlar sarılıyor, bana nedense erkekler sarılıyor" dedi.

Doğal Park'taki ücretli konserinde ilk şarkıdan sonra amfi dışından konseri dinleyen hayranlarını da amfiye aldıran ünlü sanatçı, eski ve yeni şarkılarıyla konsere gelenleri coşturdu. Levent konserden sonra ise bir barda sahneye çıktı. Bardaki konsere 'Zor Aşk' şarkısı ile başlayan Levent'in gece boyunca seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarına hayranları eşlik etti. Konsere katılan hayranları, ellerindeki telefon ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdi. Levent'in söylediği hareketli şarkılarda, kadınlar kendini piste atarak gece boyu dans etti.

Konser sırasında hayranlarıyla espriler yapan Levent, "Ben dünyanın en şanssız rock sanatçısıyım. Diğer sanatçı arkadaşlarıma hep kızlar sarılıyor. Bana nedense erkekler sarılıyor" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem