Halk otobüsüne molotof attılar

Kurtuluş otobüs duraklarında özel halk otobüsüne molotof ve taşlarla saldıran örgüt yandaşları yolcuların yaralanmasına sebep oluyordu.Otobüste maddi hasar meydana geldi. Olay, Şişli - Kurtuluş otobüs durağında gerçekleşti. Durağa yanaşan halk otobüsü, bi

Halk otobüsüne molotof attılar

Kurtuluş otobüs duraklarında özel halk otobüsüne molotof ve taşlarla saldıran örgüt yandaşları yolcuların yaralanmasına sebep oluyordu.

Otobüste maddi hasar meydana geldi. Olay, Şişli - Kurtuluş otobüs durağında gerçekleşti. Durağa yanaşan halk otobüsü, bir grup maskeli örgüt yandaşının saldırısına uğradı. İçinde yolcular, bulunan otobüsün önünü kesen saldırganlar ellerindeki molotof ve taşları otobüsün arka kapısına fırlattı. Bu sırada otobüsün kapılarını açan şoför yolcuları hemen tahliye etti.

Molotof ve taşların yolculara isabet etmemesi olası bir yaralanma ya da can kaybını da önledi. Saldırı sebebiyle otobüsün camları kırıldı. Şahıslar ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Daha sonra olay yerine çok sayıda polis geldi. Saldırıya uğrayan otobüste inceleme yapan polisler geniş çaplı soruşturma başlattı. Saldırının yapıldığı otobüs şoförü ise sürekli benzer olayların yaşandığını belirterek daha fazla önlem alınmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler