Halit Akçatepe'nin son sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu halit akçatepe, 7 aydır gördüğü fizyoterapi ve rehabilitasyon sonrası iyileşerek yürümeye ve konuşmaya başladı. SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR Halit Akçatepe'den iyi haber geldi. Aralık'ta kısmi felç geçirerek hastaneye yatırılan

Halit Akçatepe'nin son sağlık durumu nasıl?
Yeşilçam'ın efsane oyuncusu halit akçatepe, 7 aydır gördüğü fizyoterapi ve rehabilitasyon sonrası iyileşerek yürümeye ve konuşmaya başladı.
 
SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
 
Halit Akçatepe'den iyi haber geldi. Aralık'ta kısmi felç geçirerek hastaneye yatırılan ünlü oyuncu, 7 ay süren fizyoterapi ve rehabilitasyon tedavisi sonrası yürümeye ve konuşmaya başladı.
 
Halit Akçatepe kimdir?
 
1 Ocak 1938 yılında Ünye, Ordu'de doğdu.
 
Refik Halit Karay Mektebi'nden sonra Konservatuvar eğitimi almaya başladı. İlk filmini 1943'te 5 yaşıdayken çekti.
 
Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1956'da Rasattepe'de 5 yıl askerlik görevini yaptı. 1960'da Ah Nerede Vah Nerede filmiyle şöhreti yakaladı. 1963'te Yasak, Gündoğarken, Semaya baktım Seni Gördüm filmlerini çekti.
 
1975'de Hababam Sınıfı adlı filmiyle Türk sinemasına adını yazdırmıştır. Sonra bu filmlerin devamı olarak Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975, Hababam Sınıfı Dokuz doğruyor, Hababam Sınıfı Tatilde gibi filmlerde oynamış, bu filmleri yabancı dile çevirmiştir.
 
Aradan yıllar Sonra Kaygısızlar dizisiyle yine gündeme gelmiş, sonra Hababam Sınıfı Merhaba, Hababam Üç Buçuk adlı filmlerde Oynamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler