Halit Akçatepe'den haber var

Sinema sanatçısı Halit Akçatepe, tedavi gördüğü Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden taburcu edildi. KIZI AÇIKLAMA YAPTI Akçatepe'nin kızı Ebru Akçatepe Bozatlı, yaptığı yazılı açıklamada, Akçatepe'nin geçirdiği felç nedeniyle erken dönem

Halit Akçatepe'den haber var
Sinema sanatçısı Halit Akçatepe, tedavi gördüğü Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden taburcu edildi.
 
KIZI AÇIKLAMA YAPTI
 
Akçatepe'nin kızı Ebru Akçatepe Bozatlı, yaptığı yazılı açıklamada, Akçatepe'nin geçirdiği felç nedeniyle erken dönem tedavisinin Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) başladığını ve Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde devam ettiğini hatırlattı.
 
TEDAVİSİ EVDEN DEVAM EDECEK
 
Akçatepe'nin hastaneden taburcu edildiğini belirten Bozatlı, şu bilgileri verdi:
 
"Halit Akçatepe'nin sağlık durumu, evde takip ve rehabilitasyon basamağına ulaşacak kadar düzelme göstermiştir. Bu tür hastalıklarda rehabilitasyon sürecinin uzun sürmesi nedeniyle tedavisi ve rehabilitasyon sürecinin kendi evinde devam etmesine doktorları tarafından karar verilerek hastaneden taburcu edilmiştir. Aynı hastane ekibi tarafından evde rehabilitasyonuna devam edilecektir. Belirli aralıklarla da hastanede kontrolleri yapılacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler