Halil geldi sistem değişti!

Güneş, Milli futbolcunun transferi sonrasında tek forvetli sistemi bir kenara bırakıp bu yıl ileride Halil Altıntop-Brezilyalı Henrique ikilisine birlikte görev verecek.Trabzonspor, Almanya'dan transfer ettiği milli futbolcu Halil Altıntop için sistem değ

Halil geldi sistem değişti!

Güneş, Milli futbolcunun transferi sonrasında tek forvetli sistemi bir kenara bırakıp bu yıl ileride Halil Altıntop-Brezilyalı Henrique ikilisine birlikte görev verecek.

Trabzonspor, Almanya'dan transfer ettiği milli futbolcu Halil Altıntop için sistem değişikliğine gidiyor. Geçen sezon 4-2-3-1 sistemiyle ileride tek forvetle mücadele eden bordo-mavililer, bu sezon çift forvetli sisteme geçiyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in takviler sonrasında oyunculara göre sistem belirlemek için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Dörtlü defansın önünde Colman-Zokora ikilisini oynatmayı planlayan Güneş, forvette de Halil-Henrique ikilisini yan yana görevlendirmeyi planlıyor. Başarılı teknik adamı en fazla iki kanatta oynatacağı oyuncular zorluyor. Burak Yılmaz'dan vazgeçmeyecek olan tecrübeli teknik adamın, burada görevlendireceği diğer ismin ise Polonyalı yeni transfer Adrian Mierzejewski olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem