Hakkari'yi taşıyalım

Erdoğan, sivil toplum örgütlerinden destek istedi. Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Onay, bunun ancak referandumla gerçekleşebileceğini söyledi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şanlıurfa'da Türkiye Ziraat Odaları Birliği bölge toplantısında ilginç bir tekl

Hakkari'yi taşıyalım

Erdoğan, sivil toplum örgütlerinden destek istedi. Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Onay, bunun ancak referandumla gerçekleşebileceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şanlıurfa'da Türkiye Ziraat Odaları Birliği bölge toplantısında ilginç bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.
 
Alınan bilgiye göre Hakkari'nin coğrafi ve ekonomik olarak gelişmeyemüsait olmadığını belirten Erdoğan, şehir merkezini Yüksekova'ya taşımayı önerdi. Havaalanının da Yüksekova'ya yapıldığını hatırlatan Erdoğan, bunun için sivil toplum kuruluşlarından destek istedi.
 
Ziraatçılarla yaptığı toplantıda sorunları dinleyen Erdoğan, çeşitli talepleri de istişare etti. Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay Erdoğan'dan Yüksekova'yı il yapmasını istedi.
 
Başbakan'ın ise "Bu kumaştan iki elbise çıkmaz. Var mısınız? Şehri yukarıya Yüksekova'ya taşıyalım. Ben bunu hep söylüyorumama bir sonuç alamıyoruz" karşılığını verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler