Hakkari'de terör operasyonu: 4 gözaltı

Hakkari'de sokaklarda yolları kapatıp kimlik kontrolü ve eylem yapan, olayları organize eden şüphelilere yönelik polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonla ilgili Hakkari Valiliği yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle dedi: "19 Eylül 2015 günü

Hakkari'de terör operasyonu: 4 gözaltı

Hakkari'de sokaklarda yolları kapatıp kimlik kontrolü ve eylem yapan, olayları organize eden şüphelilere yönelik polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonla ilgili Hakkari Valiliği yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle dedi: "19 Eylül 2015 günü saat 04.45 sıralarında Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce, İlimiz merkezinde muhtelif yerlerde tanınmamak amacıyla yüzlerini maskeleyerek barikat kurarak ateş yakmak suretiyle, yolu trafiğe kapatarak kimlik kontrolü yapma, kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve araçları yakma, güvenlik güçlerine ve araçlarına yönelik silahlı, el yapımı patlayıcılı, molotof, havai fişekli, taşlı saldırı eylemlerine katıldıkları, eylemlerin öncesinde ve sonrasında olayları organize ettikleri tespit edilen G.Y., M.A., S.Ö. ve F.T isimli şahıslar yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 2 adet el telsizi, 1 adet kurusıkı tabanca ve dijital malzemeler ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem