Hakkari'de polis lojmanına saldırı

Hakkari'de 20.30 sıralarında Polis Lojmanları'nın duvarına bırakılan ses bombası patladı.

Hakkari'de polis lojmanına saldırı

Hakkari'de akşam saatlerinde Aşağı Merzan Mahallesi'nde büyük gürültü ile ses bombası patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Olay, saat 20.30 sıralarında Aşağı Merzan Mahallesi'ndeki toprak saha yakınlarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yol kenarına bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada, ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede korkuya neden oldu. Patlamanın ardından olay yerine polis ve zırhlı araçlar sevk edildi. Polis, olayla ilgili çevrede araştırma yapıp delil topladı.

POLİS LOJMANLARINA SES BOMBASI ATILDI

Hakkari'de akşam saatlerinde yaşanan patlamanın ardından saat 22.00 sıralarında ikinci bir patlama daha yaşandı. Hakkari'nin Berçelen Mahallesi'nde bulunan 80'nci Yıl Polis Lojmanlarına ses bombası atıldı.

Nöbetçi kulubesinin bulunduğu bölgeye atılan ses bombası, büyük bir gürültüyle patlarken, binadaki bazı evlerin camları kırıldı. Patlamadan hemen sonra bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, bazı polislerin de havaya ateş ettikleri görüldü. Polis telsizlerinden ise sık sık olay yerine giden polislerin çelik yelek giymeleri talimatı verildi. Bu arada, Hakkari Valisi Muammer Türker, patlamalarda can kaybı yaşanmadığını belirtirken, çevrede geniş çaplı inceleme yapıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem