Hakkari'de operasyon başladı!

Hakkari Şemdinli İlçesi'nde dün Aktütün Ana Üs Bölgesine süt taşıyan araç, dün teröristler tarafından yakıldı.İnsansız Hava Aracı, olay bölgesine yönlendirilerek dün saat 15.37-16.45 saatleri arasında aracın yakıldığı bölgede taarruz helikopteri ile ateşl

Hakkari'de operasyon başladı!

Hakkari Şemdinli İlçesi'nde dün Aktütün Ana Üs Bölgesine süt taşıyan araç, dün teröristler tarafından yakıldı.

İnsansız Hava Aracı, olay bölgesine yönlendirilerek dün saat 15.37-16.45 saatleri arasında aracın yakıldığı bölgede taarruz helikopteri ile ateşle keşif yapıldı. Dün akşam saatlerinde 3'üncü Dağ ve Komando Tabur Komutanlığı tarafından bölgede operasyon başlatıldı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "Bölücü Terör Örgütü mensubu silahlı üç terörist tarafından, Hakkâri / Şemdinli-Aktütün karayolu üzerinde Mehendi Köprüsü Mevkiinde, Aktütün Ana Üs Bölgesine süt taşıyan bir araç durdurularak yakılmıştır.

Olaydan hemen sonra bölgede faaliyette olan İnsansız Hava Aracı, olay bölgesine yönlendirilmiş, ayrıca 15.37-16.45 saatleri arasında aracın yakıldığı bölgede taarruz helikopteri ile ateşle keşif yapılmıştır. 15 Haziran 2014 saat 18.00'de, 3'üncü Dağ ve Komando Tabur Komutanlığı tarafından bölgede operasyon başlatılmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler