Hakkari'de komando birliklerinden operasyon

Şemdinli'ye bağlı Altınsu Köyü'ne bağlı İncesu Mezrası kırsal kesiminde bu sabah sabah saatlerinde operasyona çıkan güvenlik güçleri bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Çıkan çatışmada 2 asker yaralandı. Yaralı 2 asker güvenlik önlemleri altında Şemdinli Devl

Hakkari'de komando birliklerinden operasyon
Şemdinli'ye bağlı Altınsu Köyü'ne bağlı İncesu Mezrası kırsal kesiminde bu sabah sabah saatlerinde operasyona çıkan güvenlik güçleri bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Çıkan çatışmada 2 asker yaralandı.
Yaralı 2 asker güvenlik önlemleri altında Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk müdahaleleri yapılan 2 asker daha sonra helikopterle Hakkari Askeri Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.
 
ŞEMDİNLİ-YÜKSEKOVA YOLU KAPANDI
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde özel eğitimli komando birlikleri operasyon başlattı. Edinilen bilgiye göre, sabahın erken saatlerinde ilçenin Altınsu köyü bölgesinde başlatılan operasyona Kayseri ve Bolu'dan komando birliklerine bağlı özel eğitimli komandolar sevk edildi. Operasyondan dolayı Şemdinli-Yüksekova yolunun ulaşıma kapandığı ve Bermeşe bölgesinde sıcak temasın sağlandığı bildirildi.
 
İncesu bölgesindeki köy sakinlerinin evlerini terk ettiği ve daha güvenilir olan bölgelere gittikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler