Hakkari'de askeri hareketlilik

Bir süre önce yüze yakın mayına dayanıklı "kirpi" adı verilen askeri araç konvoyu Çukurca ilçesindeki sınır boylarına hareket etmişti. Bugün ise 150'ye yakın araç Hakkari çarşı merkezinden geçerek Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na gitti.Burada bir süre

Hakkari'de askeri hareketlilik

Bir süre önce yüze yakın mayına dayanıklı "kirpi" adı verilen askeri araç konvoyu Çukurca ilçesindeki sınır boylarına hareket etmişti. Bugün ise 150'ye yakın araç Hakkari çarşı merkezinden geçerek Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na gitti.

Burada bir süre bekletilen konvoyun daha sonra sınır birliklerine destek amaçlı gönderilecekleri belirtildi. Mayına dayanıklı 'kirpi' adı verilen ve sinyal bozucu araçlar eşliğinde ilerleyen askeri konvoy, çarşı merkezinde vatandaşların şaşkın bakışları arasında Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler