Hakkari-Şemdinli yolunda sıcak saatler

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi karayolu, yoğun çatışmalar yaşanması üzerine trafiğe kapatıldı.Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK mensuplarının yol kesip dur ihtarına uymayarak açtığı ateş sonucu 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve 1 kişinin yaralanmasının ardın

Hakkari-Şemdinli yolunda sıcak saatler

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi karayolu, yoğun çatışmalar yaşanması üzerine trafiğe kapatıldı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK mensuplarının yol kesip dur ihtarına uymayarak açtığı ateş sonucu 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve 1 kişinin yaralanmasının ardından helikopterler desteğinde operasyon başlatıldığı belirtildi. Yüksekova-Şemdinli karayolu Haruna mevkiinde devam eden çatışmalar nedeniyle karayolunun ikinci bir emre kadar kapatıldığı belirtildi. Haruna bölgesinde helikopterlerin PKK mensuplarının bulunduğu bölgeyi ateş altına aldığı ve çatışmaların halen sürdüğü belirtildi. Yüzlerce aracın yolda beklediği Haruna bölgesinde bulunan yolcular helikopterlerin ateş altına aldığını söylediler. Valilik kararı ile ikinci bir emre kadar kapatılan yolun açılmasını beklediklerini söyleyen yolcular, helikopterlerin bölgeyi vurmayı sürdürdüğünü ifade ettiler.

Hakkari-Şemdinli yolunda sıcak saatler

Hakkari-Şemdinli yolunda sıcak saatler

Hakkari-Şemdinli yolunda sıcak saatler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem