Hakkari Çukurca'da sıcak saatler

 Çukurca'da Sıcak ÇatışmaÇukurca'ya bağlı Kavuşak köyü kırsalında güvenlik güçleriyle PKK'lı grup arasında çatışma çıktı.Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kavuşak köyü kırsalında güvenlik güçleriyle bir grup Pkk'lı arasında çatışma çıktığı belirtildi. Ça

Hakkari Çukurca'da sıcak saatler

 

Çukurca'da Sıcak Çatışma

Çukurca'ya bağlı Kavuşak köyü kırsalında güvenlik güçleriyle PKK'lı grup arasında çatışma çıktı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kavuşak köyü kırsalında güvenlik güçleriyle bir grup Pkk'lı arasında çatışma çıktığı belirtildi. Çatışmada çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

BÖLGEDE YOĞUN HELİKOPTER TRAFİĞİ YAŞANIYOR

Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan ve sürekli çatışmalarla gündeme gelen Çukurca'nın Kavuşak köyü bölgesinde yoğun helikopter trafiği yaşanıyor. Kavuşak köyü bölgesinde gelen helikopterler 20. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı pistine iniş yaptıktan sonra ambulanslar görünmeye başlandı.

Çatışmada yaralanan askerlerin olduğu ifade edilirken, bölgedeki hareketliliğin ise halen devam ettiği belirtildi.

ÖZEL BİRLİKLER BÖLGEDE

Kazan Vadisi'nde yaklaşık olarak 15 gün önce güvenlik güçleri tarafından terör örgütü mensuplarına yönelik karadan ve havadan süpürme operasyonu başlatılmıştı.

Dün gece saatlerinde bir grup Pkk'lının tespit edilmesi üzerine bölgeye özel birlikler indirildi. Sabaha karşı ise sıcak çatışma çıktı.

Çukurca bölgesinden dönen 4 helikopterden 3'ü Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na, biri ise Yeni Mahalle Fatih Kışlası'na iniş yaptı.

Helikopterin iniş yapmasıyla birlikte piste ambulansların sevk edilmesi dikkatlerden kaçmadı. Kavuşak köyünde çıkan çatışma ile ilgili resmi makamlardan da henüz bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem