Hakime su şişesi fırlattı!

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Nuri Ergin, Tuncer Gülşen, Erkut Yargüder ve Erkan Esengin getirildi. Ancak aralarında husumet olduğu gerekçesiyle önce Nuri Ergin dışındaki sanıklar alındı ve savunmaları soruldu.Salona dah

Hakime su şişesi fırlattı!

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Nuri Ergin, Tuncer Gülşen, Erkut Yargüder ve Erkan Esengin getirildi. Ancak aralarında husumet olduğu gerekçesiyle önce Nuri Ergin dışındaki sanıklar alındı ve savunmaları soruldu.

Salona daha sonra diğer sanıkların çıkarılmasının ardından ’Nuriş’ lakaplı Nuri Ergin alındı. Savunmasında 17 yaşından bu yana hapiste olduğunu belirten Ergin, kendisine duruşmalarda iyi hal uygulanmadığını söyledi.

 

HEYETE TEHDİT!

Mahkeme Başkanı Nurettin Ak, “Seni sadece Yargıtay’ın bozma ilamına karşı diyeceklerini söylemen için çağırdık. Daha sonra uzun uzun ifade verirsin” uyarısında bulundu. Ergin, kendisine en büyük hainliği yapan ağabeyi Nejat Ergin’i öldüreceğini söyleyince Mahkeme Başkanı Nurettin Ak, ‘Tehdit ediyorsun’ diyerek salondan çıkarılmasını istedi.

Sinirlenen Ergin, su şişesini heyete fırlattı. Ergin salondan çıkarılırken “Bunun hesabını sana da sorarım. Bir dava daha aç” diye de mahkeme heyetini tehdit etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem