Hakimden Şık ve Şener'e uyarı

Ahmet Şık ve Nedim Şener'in tahliye eden mahkeme hayetinden ilginç uyarı. Duruşmayı takip eden gazetecilerden Akşam yazarı Tuğçe Tatari'nin iddiasına göre hakim Şık ve Şener'i 'kanal kanal gezmeyin' diye uyardı.Tatari, Twitter'dan duyurduğu iddiayı üç ayr

Hakimden Şık ve Şener'e uyarı

Ahmet Şık ve Nedim Şener'in tahliye eden mahkeme hayetinden ilginç uyarı. Duruşmayı takip eden gazetecilerden Akşam yazarı Tuğçe Tatari'nin iddiasına göre hakim Şık ve Şener'i 'kanal kanal gezmeyin' diye uyardı.

Tatari, Twitter'dan duyurduğu iddiayı üç ayrı avukattan teyit ettirdiğini söyledi. "Hakım 'tahlıye olan arkadaslar kanal kanal gezerse haklarında ıslem baslatırım' uyarısında bulunmus! Bılgınıze.. " diyen Tatari, hakimin bu uyarıyı avukatlara açıkça yaptığını kaydetti.

Tahliye kararıyla TV kanallarının aradığı isimlerin başına yerleşen Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın bu uyarıyı ne kadar dikkate alacağı da merak konusu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem