Hakim Çiçek Sosyal Medyada Olay Oldu

Rıza Sarraf ve eski bakan çocukları hakkında tahliye kararı veren hakime ait olduğu öne sürülen Facebook sayfasındaki detay, sosyal medyada olay oldu.Sosyal medya, 17 Aralık'ta yolsuzluk ve rüşvet skandalı kapsamında düzenlenen operasyonda tutuklanan eski

Hakim Çiçek Sosyal Medyada Olay Oldu

Rıza Sarraf ve eski bakan çocukları hakkında tahliye kararı veren hakime ait olduğu öne sürülen Facebook sayfasındaki detay, sosyal medyada olay oldu.

Sosyal medya, 17 Aralık'ta yolsuzluk ve rüşvet skandalı kapsamında düzenlenen operasyonda tutuklanan eski bakan çocukları ve Rıza Sarraf'ın tahliyesine karar veren hakimin, Facebook profilindeki bilgileri konuşuyor.


Hakim İslam Çiçek'e ait olduğu öne sürülen hesapta beğenilerden birinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılmış olan "Allah UZUN ömür versin UZUN adam" sayfası olduğu belirtildi.

Bu durumun Twitter'da paylaşılması üzerine çok sayıda yorum yapıldı. Söz konusu sayfaya ise artık ulaşılamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem