Hakem ve Volkan paralelci mi?

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasın da küçük bir taşkınlık yaşanması sonrası maçı iptal eden Bülent Yıldırım’ın bu kararı beraberinde  tartışmayı da getirdi. En dikkat çeken ayrıntı ise karşılaşmanın oynandığı ve iptal edilerek Bülent Yıldırım ile Volkan

Hakem ve Volkan paralelci mi?

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasın da küçük bir taşkınlık yaşanması sonrası maçı iptal eden Bülent Yıldırım’ın bu kararı beraberinde  tartışmayı da getirdi. En dikkat çeken ayrıntı ise karşılaşmanın oynandığı ve iptal edilerek Bülent Yıldırım ile Volkan Demirel’in Trabzonluları provoke ettiği dakikalarda Türkiye’de yüz yılın davası olarak bilinen Ergenekon davasında da önemli gelişmeler gerçekleşiyordu.

Davada yargılanan ve aralarında önemli isimlerin yer aldığı kişiler aynı dakikada beraat ederek cezaevinden tahliye edildi. Ankara kulislerinde konuşulan “bu derbi ile birlikte tahliyeler maniple edilemeye çalışılacak” olması ise başka bir ayrıntı ve gerçeği beraberinde getirmiş oldu.

Bir diğer ayrıntı ise tahliye edilenlerin tamamına yakını açıklamalarında hükümet ve cemaate yönelik konuşurken bu açıklamalar ulusal kanallarda yer almayarak proveke edilen Trabzonspor seyircisinin ve Trabzon halkına yönelik iğrenç sayılacak açıklamalara yer verilmesi oldu.

Şükrü Üçüncü / Ankara   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem