Hakan Çalhanoğlu'dan Kenan Sofuoğlu'na şok cevap!

Ünlü Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Almanya'ya gittiği bir sırada tanışmak istediği Almanya'da top koşturan Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na mesaj gönderdi ancak aldığı cevap ile şok oldu. Kenan Sofuoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden konuşmanın detayla

Hakan Çalhanoğlu'dan Kenan Sofuoğlu'na şok cevap!

Ünlü Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Almanya'ya gittiği bir sırada tanışmak istediği Almanya'da top koşturan Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na mesaj gönderdi ancak aldığı cevap ile şok oldu.

Kenan Sofuoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden konuşmanın detaylarını paylaşırken Hakan Çalhanoğlu'nun kendisini tanımadığını, ne için tanışmak istediğini ve numarasını nereden aldığını sorması üzerine şok oldu.

Bunun üzerine Kenan Sofuoğlu sosyal medya hesabından konuşmanın görüntüsünü yayınlayarak şu mesajı yayınladı; "Hakan Calhanoglu beni tanıyıp tanımaman önemli değil ama seni seven birine bu şekilde cevap vermen sana yakışmadı. Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli ama bize ulaşan hiç kimseye asla böyle cevap verip hesap sormadık. Yakışmadı.."

İşte Kenan Sofuoğlu'nun yaptığı o paylaşım

1-771.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler