Hainlere büyük darbe

Bingöl'de, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Şeytan Dağları ve Maltepe Vadisi'nde PKK'lı teröristlerin kışı geçirmek için hazırladıkları 13 sığınak tespit edilerek imha edildi. Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Adaklı İ

Hainlere büyük darbe

Bingöl'de, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Şeytan Dağları ve Maltepe Vadisi'nde PKK'lı teröristlerin kışı geçirmek için hazırladıkları 13 sığınak tespit edilerek imha edildi.

 
Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Adaklı İlçesi sınırları içerisinde bulunan Şeytan Dağları ve Maltepe Vadisi bölgesinde bir grup PKK'lının barındığı ve kış hazırlıkları içinde olduğu bilgisinin alınmasından sonra bölgede hava destekli operasyon gerçekleştirildi. 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nın koordinesinde, Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando ve Piyade Komando Taburları ile 15 Ekim'de saat 20.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensuplarına ait 13 büyük sığınak, 8 avcı boy çukuru ve 2 depo bulunarak imha edildi. 
 
Açıklamada, depo, sığınak ve arazide yapılan aramalarda, 1 gece görüş gözlüğü, 1 dürbün, 50 kilo çeşitli yiyecek malzemesi, patlayıcı madde yapımında kullanılan amonyum nitrat ve elektrikli fünye ile bol miktarda giyecek, ilaç, mutfak ve yaşam malzemesi ele geçirildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem