Hainler karakola saldırdı!

Çatışma çıktı...

Hainler karakola saldırdı!
Tunceli'de bir grup terör örgütü PKK mensubunca jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda, 2 asker ile bir sivil yaralandı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist tarafından Hozat ilçesi Dalören Jandarma Karakolu'na uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda, 2 asker ile babasını adli kontrol imzası için karakola götüren bir sivil yaralandı.

HAVADAN VE KARADAN EKİP SEVK EDİLDİ, OPERASYON SÜRÜYOR

Saldırının ardından karakolda görevli askerlerin teröristlere karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Bölgeye karadan ve havadan takviye timler sevkedildi. Operasyon sürüyor.

BİR SİVİLİN DURUMU AĞIR

Öte yandan, saldırıda yaralanan 2 asker Elazığ'a sevk edilirken, durumu ağır olan Mesut İlkbahar adlı vatandaş ise Hozat Entegre Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

BİNGÖL'DE DE ARAÇ YAKTILAR

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde PKK'lı teröristler 2 iş makinesi ile 3 tırı ateşe verdi.

BİR GRUP TERÖRİST 2 İŞ MAKİNESİNİ YAKTIKTAN SONRA KAÇTI

Alınan bilgiye göre, Karlıova-Bingöl karayolunun 30. kilometresindeki Hacılar Köyüne gelen bir grup terörist, karayolu yapımında çalışan özel bir firmaya ait park halindeki 2 iş makinesini ateşe verdikten sonra kaçtı.

Başka bir terörist grup ise Karlıova-Erzurum karayolunun Hedro mevkisinde yol kesip, durdurdukları 3 tırı sürücülerini indirdikten sonra yaktı.

Gece karanlığından faydalanarak kaçan teröristlerin yakalanmasına çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem