Hacısalihoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı!

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu dünyada halkın yanında ve faydasına olan en güzel yönetim biçimi Cumhuriyetin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade eti.   92. yıldönümü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.

Hacısalihoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı!
Başkan M.Suat Hacısalihoğlu dünyada halkın yanında ve faydasına olan en güzel yönetim biçimi Cumhuriyetin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade eti.
 
92. yıldönümü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Cumhuriyetin ilanı ile birlikte Türkiye’de yönetimin halka geçtiğini, bu kazanımın sonsuza dek korunması ve kollanmasının gerektiğini vurguladı.
 
Hacısalihoğlu’nun mesajı şöyle; “Cumhuriyet hepimizin ortak değeridir. ‘Hâkimiyet kayıtsız ve şartsız milletindir’ sözü ile Atatürk kuruculuğunu yaptığı Türkiye’de yönetimi Cumhuriyet olarak bundan tam 92 yıl önce ilan etmiştir. Bir milletin bağımsızlığını, hürriyetini ve özgürlüğünü ifade eden Cumhuriyet bu yüksek değerleri ile hepimize emanettir. Ve gelecek kuşaklara emanet edilerek sonsuza dek yaşatılacaktır. Bugün Cumhuriyetin kıymetini daha çok bilmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramını iş dünyamız adına coşku, sevgi ve saygı ile kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem