Hacıosmanoğlu Erdoğan'ı böyle karşıladı

Özel 'ANA' uçağıyla saat 00.30'da Ankara'dan İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, diğer ilgililer ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İb

Hacıosmanoğlu Erdoğan'ı böyle karşıladı
Özel 'ANA' uçağıyla saat 00.30'da Ankara'dan İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, diğer ilgililer ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu karşıladı. Erdoğan ve ailesi daha sonra makam aracıyla havalimanından ayrılarak Tarabya'daki Huber Köşkü'ne geçti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte İstanbul'a gelirken karşılama ekibinde Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da vardı.
 
haci-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem