Hac kuraları çekildi

Kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını belirleyecek kuralar çekildi. 7 yıl üst üste ismi kurada çıkmayanlara da bir müjde var...Başkanlık Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimini Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez başlattı.Bilgisayar

Hac kuraları çekildi

Kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını belirleyecek kuralar çekildi. 7 yıl üst üste ismi kurada çıkmayanlara da bir müjde var...

Başkanlık Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimini Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez başlattı.

Bilgisayar ortamında ve halka açık yapılacak kuranın sonuçları bu akşam saat 21:00'dan itibaren Diyanet İşleri Başkanlığı'nın web sitesinde yer alacak.

Bu yılki başvurularla hacca gitmek isteyenlerin sayısı 1 milyonu aşmıştı.

2007'den beri kayıt yenileyen 147 bin 205 kişi bulunurken, bu yıl ilk kez başvuru yapanların sayısı 291 bin 724 olarak açıklanmıştı.

Toplam sayı 1 milyon 160 bin 657'ye ulaşmıştı.

KURADA İSMİ ÇIKMAYANLARA MÜJDE

Görmez, hacca 7 yıl üst üste müracaat ettiği halde kurada ismi çıkmayanlara da bir müjde verdi. Buna göre bu yılda ismi kurada çıkmayanlar 2014 haccında kuraya katılmadan direk olarak hacca gitmeye hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler