haber61.net mobil hizmetinizde

Sizlere ger zaman hizmetin en iyisini vermeye  çalışan, Trabzon’un en büyük Türkiye’nin sayılı medya kuruluşu haber61’den bir yenilik daha.Haber61.net Mobil Arayüzü ile de artık hizmetinizde:TÜRK Paten Enstitüsü tescilli bir marka olan haber61 yayıncılık

haber61.net mobil hizmetinizde

Sizlere ger zaman hizmetin en iyisini vermeye  çalışan, Trabzon’un en büyük Türkiye’nin sayılı medya kuruluşu haber61’den bir yenilik daha.

Haber61.net Mobil Arayüzü ile de artık hizmetinizde:

TÜRK Paten Enstitüsü tescilli bir marka olan haber61 yayıncılık rellamcılık Tic.Ltd.Şti bünyesinde faaliyet gösteren www.haber61.net artık bundan böyle Mobil Arayüzü ile de sizlerin hizmetinizde.

Mobil cihazlarla haber61.net i takip etmek artık çok kolay. Mobil cihazlarla www.haber61.net haber portalına girdiğinizde otomatik olarak Mobil Arayüzümüze yönlendirileceksiniz. Ayrıca dileyen Mobil kullanıcıları da arzu ettiklerinde www.haber61.net’in normal görüntüsüne dönüş yapabilirler.

Mobil kullanıcılarımızın www.haber61.net’e daha çabuk ulaşmak ve daha rahat haberleri takip etmelerini sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğumuz mobil ara yüzümüze https://www.haber61.net/mobi/ adresinden de ulaşmak mümkün.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem