Haber61 Muhabiri çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Trabzon'da Haber61.net muhabiri, gazteci-yazar Şükrü Üçüncü, 2 yıllık bir emeğinin ürünü olan ilk romanı “Yalı Çetesi” isimli kitabını yayınladı.    İlkimozan Yayınları'ndan çıkan kitap, Türkiye’nin 81 ilinde bulunan kitapçılarda ve internet üzerinde kita

Haber61 Muhabiri çocukluk hayalini gerçekleştirdi
Trabzon'da Haber61.net muhabiri, gazteci-yazar Şükrü Üçüncü, 2 yıllık bir emeğinin ürünü olan ilk romanı “Yalı Çetesi” isimli kitabını yayınladı. 
 
İlkimozan Yayınları'ndan çıkan kitap, Türkiye’nin 81 ilinde bulunan kitapçılarda ve internet üzerinde kitap satışı yapılan sanal kitapçılarda bulunuyor. Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirten Üçüncü, “Polisiye kurgu bir roman. İlk kitabım olması nedeni ile de aslında biraz heyecanlıyım. Çocukluk hayalimdi kendime ait kitaplıkta bir gün ismimi taşıyan kitabım olmasını çok istiyordum. 13 yaşında kurmuş olduğum bu hayali 20 sene sonra yerine getirdiğim için sevinçliyim” dedi.
 
20151104aw567754_01.jpg
 
Yalı Çetesi romanında İstanbul’da bulunan iki ünlü paşaya ait yalı içerisinde geçen kurgulanmış bir öyküyü anlattığını dile getiren Üçüncü, “Bu iki yalıda geçen aşk, cinayet, kaçakçılık ve en önemlisi para hırsının insanları nasıl değiştirdiğini günümüzde anlatılmak istendi. Bir kez okumaya başladığınızda elinizden bırakamayacaksınız” diye konuştu.
 
20151104aw567754_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem