Güvenlik terör estirdi!

Müzik Festivali Sonisphere, önceki gece Maçka Küçük Çiftlik Park’ta gerçekleştirildi. Ünlü heavy metal gruplarının sahne aldığı konsere yüzlerce genç katıldı.TERÖR ESTİRDİLER ULUSLARARASI Ancak gece, tatsız olaylara sahne oldu. Zira konser alanının güvenl

Güvenlik terör estirdi!

Müzik Festivali Sonisphere, önceki gece Maçka Küçük Çiftlik Park’ta gerçekleştirildi. Ünlü heavy metal gruplarının sahne aldığı konsere yüzlerce genç katıldı.

TERÖR ESTİRDİLER ULUSLARARASI

Ancak gece, tatsız olaylara sahne oldu. Zira konser alanının güvenliğini sağlamakla görevlendirilen bazı kişiler, terör estirdi... Hem de konser alanında değil, Küçük Çiftlik Parkı’nın hemen üst tarafındaki Demokrasi Parkı’nda... Konser devam ederken, güvenlik görevlileri, Demokrasi Parkı’nın etrafını çitlerle çevirdi, halka açık olan parka giriş engellendi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu...

TARTIŞMA ÇIKTI

Konser alanından gelen müziği dinlemek için Demokrasi Parkı’nda toplanan gençler, bu uygulamaya itiraz etti. Bunun üzerine gençler ve güvenlikçiler arasında tartışma çıktı. Çok geçmeden de bu tartışma kavgaya döndü. Çıkan arbedede İstanbul Üniversitesi öğrencisi Hazar Berk Büyüktunca 6 özel güvenlikçi tarafından darp edildi. Güvenlikçiler, aralarına aldıkları genci kanlar içinde bırakana kadar tekmeledi, yumrukladı. Tek isteği müzik dinlemek olan fakat güvenlikçi terörüyle karşı karşıya kalan Büyüktunca, arkadaşları tarafından Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı.

‘Çitleri yıkarak kurtardılar’

Görgü tanıkları, olayı şöyle anlattı: “Demokrasi Parkı’nı kapatan özel güvenlik görevlileri, Hazar Büyüktunca’yla tartışırken telsizle diğer görevlileri çağırdı. Büyüktunca, 6 güvenlikçi tarafından çitlerin içine alındı ve burada defalarca tekmelendi. Ardından da kafasına şişeyle vurularak darp edildi. Diğer gençler çitleri yıkıp içeri girerek genci kurtardı.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler