Güvenlik Kuvvetlerine Roketli Saldırı!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bir bodrumda sıkışan ve içinde yaralıların da olduğu teröristlerin bulunduğu bölgede operasyon düzenleyip, yaralıları kurtarmaya giden güvenlik kuvvetlerine roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1'i ağır 5 güvenlik görevlisi

Güvenlik Kuvvetlerine Roketli Saldırı!
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bir bodrumda sıkışan ve içinde yaralıların da olduğu teröristlerin bulunduğu bölgede operasyon düzenleyip, yaralıları kurtarmaya giden güvenlik kuvvetlerine roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1'i ağır 5 güvenlik görevlisi yaralandı.
 
5 GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALI
 
Edinilen bilgiye göre, PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik Cizre ilçesinde yapılan planlı operasyon sırasında Cudi Mahallesi Zeren Sokak C. 2881 sayılı ikamette teröristlerce roketatarlı saldırı yapıldı. Saldırıda, İzmir Polis Özel Harekat kadrosunda görevli E.A., H.Ö., H.Ö. ile Çakırsögüt jandarma kadrosunda görevli Uzman Onbaşı S.K., patlama esnasında oluşan basınçtan dolayı ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. Hayati tehlikeleri olmayan 3polis ile 1 uzman çavuş kaldırıldıkları Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
AĞIR YARALI VAR
 
Aynı olayda kafasına şarapnel parçası isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ÇakırsögütJandarma Karakolu'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş E.B. ise Cizre Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede operasyonlar sürüyor.
 
GÖNÜLLÜ DOKTORLARIN GİRİŞİNE İZİN VERİLMEDİ
 
Öte yandan Cudi Mahallesi'nde bir apartmanın bodrumun katında 9 günden bu yana çıkamadıkları söylenen yaralıları almak için ilçeye gitmek isteyen Türk Tabipler Birliği(TTB) ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Emekçileri Sendikası'nın (SES) ekibinin ilçeye gitmesine izin verilmedi. 9 doktor, 4 hemşire ve 1 ambulans şoföründen oluşan gönüllü ekip, İdil İlçesi'nden döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem