Güvenlik 1 milyon TL alıp kaçtı!

Antalya’da tahsilat yapılan parayı kuyum firmasına nakleden araçtaki güvenlik amiri 35 yaşındaki Recep Yıldız, yanındaki arkadaşını silahla tehdit edip etkisiz hale getirdikten sonra 1 milyon liranın üzerindeki parayı alıp kaçtı.Polis, sazlık alana yaya o

Güvenlik 1 milyon TL alıp kaçtı!

Antalya’da tahsilat yapılan parayı kuyum firmasına nakleden araçtaki güvenlik amiri 35 yaşındaki Recep Yıldız, yanındaki arkadaşını silahla tehdit edip etkisiz hale getirdikten sonra 1 milyon liranın üzerindeki parayı alıp kaçtı.

Polis, sazlık alana yaya olarak kaçan güvenlikçinin yakalanması için karadan ve havadan çalışma başlattı.Olay, merkeze bağlı Aksu İlçesi Boztepe Kavşağı’nda saat 15.20 sıralarında meydana geldi. Toptan kuyum işi yapan Perge Kuyumculuk'ta güvenlik amiri olarak çalışan Recep Yıldız, muhasebeci Türkay Tosun ile birlikte kuyumculardan tahsilat yaptı.

İkili, 07 BIA 05 plakalı otomobille Antalya- Alanya Karayolu üzerinde bulunan işyerine dönmek için yola çıktı. Boztepe Kavşağı’nı geçtiklerinde yanındaki silahla muhasebeciyi etkisiz hale getiren ve korkutmak için 1 el ateş eden güvenlikçi, aracı yol kenarında durdurduktan sonra paraları alarak sazlık alana kaçtı. Araçta etkisiz hale getirilen Türkay Tosun'un ihbarıyla harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Solaklı Köyü yakınlarındaki sazlık alanda geniş çaplı operasyon başlattı. Polis ekipleri, sazlık alanı yerden kuşatıp arama çalışması yaparken, polis helikopteri de havadan gözetleme yaptı.

Soygun yapan güvenlik amiri Recep Yıldız'ın yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

İSTANBUL'DA DA BENZER OLAY

İstanbul Sultanbeyli'de geçen 29 Kasım günü bir banka para nakil aracının güvenlik görevlisi 28 yaşındaki Erkan Ç., silahla etkisiz hale getirdiği şoför Hikmet K.'nın el ve ayaklarını bağlayarak, araçtaki 2 milyon TL parayı alarak kaçmış, akşam saatlerinde elindeki para dolu çantayla gelerek polis merkezine teslim olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler