''Gürcistan'daki durum vahim''

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye ile Gürcistan arasında kimlikle geçişin başlamasının ardından, son iki ayda Türkiye’den 150 bin kişinin bu ülkede kumar oynayarak milyonlarca para kaybettiği iddiasını değerlendirdi. Yazıcı, "Doğru ise ve v

''Gürcistan'daki durum vahim''

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye ile Gürcistan arasında kimlikle geçişin başlamasının ardından, son iki ayda Türkiye’den 150 bin kişinin bu ülkede kumar oynayarak milyonlarca para kaybettiği iddiasını değerlendirdi. Yazıcı, "Doğru ise ve verilere dayanıyorsa vahim bir şey." dedi.

Sektörel Kalkınma Sempozyumu'na katılmak için Rize'ye gelen Bakan Yazıcı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki toplantı öncesinde, Gürcistan'a pasaportsuz geçen çok sayıda kişinin, bu ülkedeki kumarhanelerde milyonlarca para kaybettiği iddiasıyla ilgili bir soruyu cevapladı.

Bakan Yazıcı, "Söylenenler doğru ise ve verilere dayanıyorsa vahim bir şey. Geçiştirilecek bir durum değil. Başka açılardan da değerlendireceğiz. Konu üzerinde duracağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler