Gürcistan'da Türk kazası: 7 ölü!

Gürcistan'ın Tiflis-Batum karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişinin öldüğü, 3'ü Türk 25 kişinin yaralandığı bildirildi.Gürcü basınında çıkan haberlerde, Gürcistan'ın Gori kentinden Türkiye'ye giden bir Türk plakalı aracın, aşır hız v

Gürcistan'da Türk kazası: 7 ölü!

Gürcistan'ın Tiflis-Batum karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişinin öldüğü, 3'ü Türk 25 kişinin yaralandığı bildirildi.

Gürcü basınında çıkan haberlerde, Gürcistan'ın Gori kentinden Türkiye'ye giden bir Türk plakalı aracın, aşır hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak Batum'dan Tiflis'e yolcu taşıyan bir minibüse çarptığı ve arkadan gelen ve Ermenistan'ın başkenti Erivan'dan Türkiye'ye yolcu taşıyan bir Türk şirketine ait iki katlı yolcu otobüsünün de bu iki araca çarptığı kaydediliyor.

Olay yerinde 7 kişinin öldüğü ve 25 kişinin yaralandığı ifade edilen haberlerde, Türk plakalı aracı kullanan Yunus Kurtar'ın eşi ile iki çocuğunun da hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Haberlerde, kazaya sebep olduğu gerekçesiyle Kurtar'ın gözaltına alındığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem