Günün gelişmeleri

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.Yerli otomobili hedef alan medyaya tepkiİstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobile saldıran bir kısım medyaya, "Birileri hemen gazetelerinde "milli değil, devşirme', "yerli değil, çakma" diye manşet at

Günün gelişmeleri

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Yerli otomobili hedef alan medyaya tepki

İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobile saldıran bir kısım medyaya, "Birileri hemen gazetelerinde "milli değil, devşirme', "yerli değil, çakma" diye manşet atarak projeyi sabote etmeye çalıştı. Bunların testisinin içinde yerli ve milli olan düşmanlık olunca dışarı da o sızıyor" dedi.

Ankaralı Namık'ın feci ölümü

Ankara - Ankaralı Namık ismiyle bilinen sanatçı Namık Uğurlu, oturduğu binanın 7. katından düşerek hayatını kaybetti. Olayın intihar olup olmadığı araştırılıyor.

Kuyt hat-trick yaptı

İstanbul - Feyenoord'da forma giyen eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt, Heerenveen'i 5-2 mağlup ettikleri maçta hat-trick yaptı.

Uçak binaya çarptı !

Bogota - Kolombiya'da küçük bir uçak binaya çarptı. Olayda 5 kişi hayatını kaybetti.

Üzerine duvar yıkıldı

Sao Paulo - Üzerine duvar yıkılan adam, hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem