Günnar temayülü değerlendirdi

Temel Felsefemiz En İyi Adayla, En Çok Oyu Almak!AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,  Hafta sonu gerçekleştirilen temayül yoklamasının partilerine yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik  çoşku içinde tamamlandığını belirterek “Temayülde amacım

Günnar temayülü değerlendirdi

Temel Felsefemiz En İyi Adayla, En Çok Oyu Almak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,  Hafta sonu gerçekleştirilen temayül yoklamasının partilerine yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik  çoşku içinde tamamlandığını belirterek “Temayülde amacımız adaylarla ilgili teşkilatımızın genel fikrini anlamaktı. Temel felsefemiz en iyi adayla, en çok oyu almaktır. Yapılacak değerlendirmenin ardından en doğru aday belirlenerek açıklanacaktır” dedi.

İL BAŞKANI DR. ADNAN GÜNNAR, TEMAYÜLÜ DEĞERLENDİRDİ !

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler için aday adayı olan 124 kişi arasında temayül yoklaması yaptı. Temayül yoklaması heyecanı sonrasında, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, değerlendirmede bulundu. Hafta sonu 19 Mayıs Spor salonunda gerçekleştirdikleri  Temayülün partilerine yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içinde tamamlandığını ifade eden Günnar “Teşkilat olarak bu organizasyona en iyi şekilde hazırlandık. Salonumuzda çok kullanışlı bir düzen oluşturarak herkes en hızlı şekilde oy verme işlemini gerçekleştirdi.  Tüm parti mensuplarımıza hazırladıkları bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızın büyük bir alaka gösterdiği temayül yoklaması, birlik ve beraberlikle bir şölen havasında geçmiştir. Teşkilat mensuplarımız büyük bir sabır ve olgunlukla görüşlerini açıklamışlardır. Bu kadar kısa zamanda, böyle büyük bir organizasyonu gerçekleştirmek her teşkilata nasip olmaz. İl Yönetimimize, Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, kısacası AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’nın fedakar mensuplarının hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum. Temayülümüzün Trabzonmuza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


TEMAYÜL  BU İŞİN SADECE BİR AYAĞINI OLUŞTURUYOR !

Teşkilatlarının kanaatlerini almak üzere bu organizasyonu gerçekleştirdiklerinin altını çizen Günnar  şunları söyledi: ” Çok geniş katılımlı bir temayül yoklaması oldu. Parti içi demokrasinin tezahürü olarak gerçekleştirdiğimiz  temayülde 3 binin üzerinde kişi oy kullandı. Partimizdeki tüm aday adayları, farklı görüşteki teşkilat mensuplarımız hep birlikte kol kola oylarını kullandılar. Amacımız, adaylarla ilgili teşkilatımızın genel fikrini anlamaktı. Yaptığımız temayül yoklaması bu işin sadece bir ayağını oluşturmaktadır.Genel merkezimizin bu konuda yapacağı değerlendirmenin ardından en doğru adaylar belirlenerek açıklanacaktır. AK Parti, Başbakanımızın İstanbul'da belediye başkanlığı döneminde ortaya koymuş olduğu başarı ile siyasi temellerini oluşturmuş ve bugünlere kadar gelmiştir. Şu anda 2014 mahalli seçimlerini yaşayacağız. Trabzon’da başarı oranımız her zaman yükselerek artmıştır. Dolayısıyla milletimizin partimize bir teveccühü var. Biz bütün adaylara eşit mesafedeyiz. Bunu bir zenginlik olarak görüyoruz. Parti içi ve dışı olarak ayırmıyoruz. Kendini yeterli gören her teşkilat mensubumuz ve vatandaşımız partimize müracaat etmiştir. Bu konuda AK Partinin temel felsefesi en iyi adayla milletin önüne çıkarak, en çok oyu almak olacaktır.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem