Günnar oyunu kullandı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon’un Ortahisar İlçesi, 1 Nolu Beşirli Mahallesi Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulunda oyunu kullandı. İl Başkanı Günnar, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, " seçim sonuçlarının ülkeye ve mille

Günnar oyunu kullandı
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon’un Ortahisar İlçesi, 1 Nolu Beşirli Mahallesi Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulunda oyunu kullandı.
 
İl Başkanı Günnar, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, " seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu. 30 Mart'ın ülkemiz için, milletimiz için, tüm yerel yönetimlerimiz için ve demokrasimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum diyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, şöyle konuştu: "Sandık milletin iradesinin tecelli ettiği yerdir. Sandık sonuçlarını herkesin ama herkesin kabullenmesi demokrasiye olan inancın gereğidir. Bu noktada milletimizin büyük bir katılımla sandığa gideceğine ve oyunu büyük bir gizlilik, huzur ve özgürlük içerisinde kullanacağına inanıyorum. AK Parti'nin her zaman olduğu gibi yükselen oylarıyla beraber Türkiye'nin istikrarına katkıda bulunmaya devam edecektir. Seçimlerimizin sonuçlarının mahallelerimize, ilçelerimize, büyükşehirlerimize, hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler