Güneydoğu'da ilk kan!

 Cizre’de bir er, dün bölücü terör örgütünün gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından bıçaklandı.TSK’dan yapılan açıklamada, “70’inci Mekanize Piyade Tugay 4’üncü Hudut Alayının Nusaybin’de konuşlu Hudut Tabu

Güneydoğu'da ilk kan!

 Cizre’de bir er, dün bölücü terör örgütünün gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından bıçaklandı.

TSK’dan yapılan açıklamada, “70’inci Mekanize Piyade Tugay 4’üncü Hudut Alayının Nusaybin’de konuşlu Hudut Tabur Komutanlığında görevli bir Er, kanuni izinli olarak bulunduğu Şırnak’ın Cizre İlçesinde, bölücü terör örgütüne müzahir (arka çıkan, yardımcı olan) bir parti binasının önünden geçerken, bölücü terör örgütünün gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından bıçaklanmıştır. Anılan Er, 28 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30 sularında, Cizre’de belirtilen bina önünden geçerken, YDG-H mensupları tarafından, yanlarına çağrılmıştır. Er, söz konusu grup üyelerinin yanlarına gitmeyi reddedince, grup üyelerinden birisi, Er’i sırtının sol tarafından bıçaklamıştır. Olayı müteakip Er, Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır” denildi.

Olayla ilgili olarak Nusaybin Cumhuriyet Savcılığı adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem